Perler på en snor

Perler på en snor

Min blogg

Livet er fyllt av små og store øyeblikk; øyeblikk som er spesielle som vakre perler.
Denne bloggen ønsker jeg, skal være med å skape slike små øyeblikk, for dem som leser den; og være et lite "pusterom" i hverdagen. 

Hva skal jeg gjøre med kua mi?

malingPosted by RH Tue, May 05, 2009 12:50:50
For en god stund siden malte jeg denne kua, den henger i trappeoppgangen.

Hva var det egentlig som gikk av meg, som plutselig fikk det for meg å male ei ku egentlig?Ikke er den vel helt ferdig heller. jeg tror nok jeg kommer til å male over den.....Noe lyserer lettere og litt mer svevende kanskje....:)


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fru Rosa Tue, May 05, 2009 19:43:02

Syns det var en veldig god idé å male vinger på kua. Du må uansett ikke finne på å male over den! Bildet er jo kjempestilig! Du finner nok plass til den i det nye huset. :)

Posted by Ingrid Tue, May 05, 2009 17:45:07

Hæ? Du må ikkje male over kua! Eg syns den er kjempe-stilig, og no når du får større hus blir det vel ikkje noke problem å få plassert den.

Posted by RH Tue, May 05, 2009 13:14:29

Hehe, vinger ja, det var kanskje en god ide den må jeg tenke litt på:)

Posted by Camilla fra snøstorm bloggen Tue, May 05, 2009 12:56:37

Heisann! Så koselig at du vil være med på trekning på bloggen min.

Du må da ikke male over kua. Kuer er kule! Synes den var finfin med herlig turkis (min yndlingsfarge) i bakgrunnen. Men så har jeg da også samlet på kuer før i tiden. Det var veldig trist med esken med alle mine små søte ku-figurer ble desverre ødelagt under flyttingen til det nye huset. (Samboer var ikke så trist, slemme mannen..) Bare en liten en som overlevde. Kan ikke kua få vinger i stedet da, så blir den litt lettere. Hihi!