Perler på en snor

Perler på en snor

Min blogg

Livet er fyllt av små og store øyeblikk; øyeblikk som er spesielle som vakre perler.
Denne bloggen ønsker jeg, skal være med å skape slike små øyeblikk, for dem som leser den; og være et lite "pusterom" i hverdagen. 

Hvor blir sola av en onsdags morgen?

InteriørPosted by RH Wed, May 06, 2009 09:19:29
Nei i dag regner det igjen. Jeg var begynt å bli så vant til sola nå, så dette regnet kan bare ta seg en tur:) Jaja så lenge sola skinner i hjertet så er vel det det viktigstesmiley


Legger ut et bilde av en pute/puff jeg sydde for en tid siden. Den har sånn sacco-sekk fyll i seg.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fru Rosa Wed, May 06, 2009 16:31:27

Hei! Søt pute! :) Nå har jeg også vært på Kid, men der kan du tro det var utplukka! Fikk med meg to store kurver, en serviettholder og tre sinkpotter. Men de hadde ikke sånn redskapssett som jeg hadde lyst på. De hadde ikke hatt det inne, og visste ikke om de fikk det inn heller. Var ikke det litt rart?

Posted by Alven Wed, May 06, 2009 11:27:12

Godt du har sol inni deg :-) Her skinner solen både ute og inne akkurat for øyeblikket :-) Og jeg skulle egentlig vært ute å malt ett bord...men har hendene fulle med barn i dag. Kjempfin pute du har laget :-)

Ha en fin dag!