Perler på en snor

Perler på en snor

Min blogg

Livet er fyllt av små og store øyeblikk; øyeblikk som er spesielle som vakre perler.
Denne bloggen ønsker jeg, skal være med å skape slike små øyeblikk, for dem som leser den; og være et lite "pusterom" i hverdagen. 

Godteri erstatning

diversePosted by RH Mon, May 04, 2009 17:48:55
Nå når jeg har sluttet å amme, så har jeg tenkt at jeg skal begynne å slanke meg litt.

Det er nemlig fortsatt en del graviditets-fett som har sugd seg fast, som absolutt ikke vil slippe taket. Dermed er det null godterier i ukene. 

Heldigvis har jeg funnet disse gode teene hos tantebrun som jeg kan ty til når lysten til noe søtt blir for stor. De er ikke sukker i, men søte allikevel. Jeg synes de er kjempegode.
Teen under fra eternetea kjøpte jeg fordi bildet utenpå var så utrolig søtt, men jeg fant fort ut at den var kjempegod, litt sånn lakris-smak, den er kjøpt på helsekost.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Emmeline Mon, May 04, 2009 23:58:08

Heisann... Der var du. Jeg har faktisk letet etter bloggen din... og jeg fant den ikke. Så nå var det kjekt å finne deg. Ja PUKKA er en favoritt hos meg også;) Jeg tenkte jeg skulle prøve den turkise faktisk. KJekt at du linker. Jeg har en hel haug som skulle vært linket tilbake, og satser på at jeg klarer å få fikset bloggroller og lay out hos meg også før eller siden. Ha en fin fin kveld:)

Posted by Borghild Mon, May 04, 2009 22:03:18

Selvfølgelig er det greit at du linker!:-) Kjempegøy med nye bloggere, og jeg gleder meg til å følge deg videre.:-) Pukka-teen er jo også veldig dekorativ, jeg har faktisk ikke prøvd den selv, men jeg burde kanskje? Ønsker deg en finfin uke! Klem fra Borghild:-)